Okovi za namještaj i stolariju

Karta-BiH

Čast nam je da Vam se obratimo ovim putem u dobroj namjeri i predstavimo naš novi marketinški projekat pod nazivom BiHMAP * Interaktivno-virtuelna mapa gradova Bosne i Hercegovine.

BiHMAP objedinjuje sve opštine u Bosni i Hercegovini (ulice, institucije, javne ustanove, poslovne subjekte i dr.) na jednom mjestu kako bi zainteresovani što lakše i što brže došli do relevantnih informacija, poslova, proizvoda i dr.

BiHMAP u svakom, posebno u poslovnom pogledu, ima funkciju interaktivno – virtuelnog imenika/adresara sa svim neophodnim informacijama i vizuelnim prikazom.

Sve se prikazuje na svjetskoj karti na kojoj lako i brzo možete mijenjati lajere između Openstreet, Googlemap, Google satelit i drugih odabranih i korisnih lajera.

Imate mogućnost korištenja ruter-mape od starta do cilja, odnosno da što lakše pronađete odabranu lokaciju sa tačnom dužinom puta i sa mnogo drugih egzaktnih, korisnih informacija.

Posebno ističemo da označavamo poslovne firme, institucije, javne ustanove i druge subjekte na Openstreetmap i Googlemap, čime se postiže mogućnost brzog pronalaska lokacije putem navigacije.

Naglašavamo da je ovo najlakši i najefikasniji način da budete pronađeni i u marketinškom smislu maksimalno prikazani efektnim tekstom, fotosima virtuelnim prikazom, video-zapisima.

Pogledajte primjere na web stranici BiHMAP.COM: Polet Komerc, Elektron, Fasade Stomil, Pansion Maximilian, Okov Novakovic, Studio Atika, Restoran Bonaca, Klima Centar i dr.

Šta je BiHMAP?

BiHMAP je internet portal na kome se nalazi virtuelna interaktivna mapa gradova (ulica, institucija, javnih ustanova, poslovnih subjekata, itd).

Ovdje posebno ističemo virtual 360 preko kojega povezujemo gradove kroz virtuelnu šetnju putem interneta. Svi gradovi će biti povezani virtuelnim prikazom iz vazduha, slikani posebnom opremom.

Detaljan uvid u ovaj naš jedinstveni marketinški  projekat možete ostvariti  na internet adresi:  http://bihmap.com

Uvjereni smo da ste, u cilju unapređenja Vašeg poslovanja i uspješnog nastupa na domaćem i inostranom tržištu, zainteresovani za praktičnu primjenu ovog našeg profitabilnog marketinškog internet projekta.

Javite nam se! Mi smo tim koji stalno radi na realizaciji novih ideja kako bismo Vašu poslovnu djelatnost  putem interneta prikazali u vrhunskom reprezentativnom izdanju.

Ako nam se javite do 31. jula 2014. očekuje Vas naš poklon.